PROFESSIONELE HAARPRODUCTEN | VERKRIJGBAAR BIJ CONNY HAIR

In mijn kapsalon gebruik ik professionele haarproducten van BES en Paul Mitchell. Deze producten zijn ook verkrijgbaar in de salon.

Voor meer informatie over toepasbaarheid, prijs of beschikbaarheid kunt u uiteraard contact met mij opnemen.

pruiken haarstukje nijmegen

marc inbane zelfbruiners

Ook zijn producten van MARC INBANE verkrijgbaar in de salon. Alle producten van MARC INBANE worden met liefde en zorg in eigen huis gemaakt. De meest recente ontdekkingen uit de cosmetische wetenschap en de laatste consumentenbehoeften zijn daarbij leidend.

 

Het premiummerk spant zich non-stop in om het niveau van excellence en innovatie te continueren. Het resultaat mag er zijn: een indrukwekkende collectie met award winning verzorgingsproducten en tanningformules.

 

contact

satijnen kussensloop | voor glanzend haar en stralende huid

Een derde van ons leven brengen wij slapend door. Door de drukte van de dag en het toenemen van stress beseffen wij meer en meer dat een goede nachtrust van groot belang is om de hectiek van een nieuwe dag weer aan te kunnen. Slapen op het zachte satijn van Beauty Pillow geeft een gevoel van luxe en verwennerij en heeft tegelijkertijd een verzorgende werking voor je huid en haar. Het reguleert namelijk de talgproductie en behoudt vocht voor huid en haar. Bovendien heeft het een polijstende werking. Resultaat is stralend wakker worden en de nieuwe dag starten met een fris gezicht vrij van slaapvouwen en zonder warrig ochtendkapsel. Dat betekent geen gehaast door lange ochtendrituelen en dus meer tijd voor dingen die echt belangrijk voor je zijn. Wie wil dat nu niet? Slaap je mooi met Beauty Pillow!